DOLDER WALDHAUS

Studio MK27’s project for the new Dolder Waldhaus brings to the inner space the delicacy and sensuality of the external curves of the building. Interiors gain a thrill by a stroke of organic walls, selective furniture choice, detailed design of millwork, subtle lighting design and precise distribution of the plan.
Upon entering the hotel guests find ample environments with great visual continuity, above all with breathtaking views of the landscape.
The absence of visual barriers enhances spatial sensation, revealing the dimensions of space.
Studio MK27

DOLDER WALDHAUS

Location > zuriche . switzerland
project > november . 2013
-
architecture > studio mk27
architect > marcio kogan
co-architects > eduardo chalabi
architecture team > lair reis
communication team > carlos costa . mariana simas
interiors team > eline ostyn

Studio MK27’s project for the new Dolder Waldhaus brings to the inner space the delicacy and sensuality of the external curves of the building. Interiors gain a thrill by a stroke of organic walls, selective furniture choice, detailed design of millwork, subtle lighting design and precise distribution of the plan.
Upon entering the hotel guests find ample environments with great visual continuity, above all with breathtaking views of the landscape.
The absence of visual barriers enhances spatial sensation, revealing the dimensions of space.
Studio MK27